Foto’s Tuindorp

KAREL MULLER GROEP.

Karel Muller Groep in het verleden een bekende groep mensen uit de wijk met een geweldig enthousiasme, niets was hen te veel in het bedenken van bijzondere projecten.
Zo bouwden zij een prachtige muziektent naar voorbeeld van model dat voor het verenigingsgebouw stond. Vele jaren hebben wij daarvan genoten tijdens feesten, kunstmarkt en andere festiviteiten in Tuindorp. Tegenwoordig heeft deze een prachtige plek in de Houtmaat.

Ook hebben zij in 2001 een CD-ROM samengesteld. Voor Tuindorp een prachtig bezit met daarin uitvoerig de Historie besproken. Veel fotomateriaal, prentbriefkaarten zijn teruggevonden en zelfs beschadigde glas-negatieven zijn gebruikt.
In het totaal gaat het om 600 afbeeldingen.
Dit zijn zeker niet alle foto’s maar alle afbeeldingen zijn te zien per straat en als wij nog niet afgebeelde foto’s vinden kunnen deze toegevoegd worden.

Deze CD-ROM is opgenomen op deze website en via DEZE LINK te bekijken. Wij denken vooral jonge Tuindorpbewoners hiermee een plezier te doen.


De Karel Muller Groep Groep bestond uit Ed Kats, Huub Mikx, Rinus Roelofs, Gerrit Siemerink, Tom Siemerink en Tonny Steffens.

Karel Muller Groep nogmaals dank!