De speeltuin is weer geopend!

Met ingang van 1 juli is de speeltuin van maandag tm vrijdag van 08:30 uur tot 16:30 uur en zaterdag van 14:00 uur tot 17:00 uur geopend. Dit kan weer omdat de corona-maatregelen m.i.v. deze datum zijn versoepeld.

Ook is het terras dan weer beschikbaar en kan er aan de bar een kop koffie of thee, frisdrank, snoep en ijs gekocht worden. Wel moeten we nog rekening houden met onderstaande punten.

– Volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar.

– Niezen en hoesten doe je in je elleboog. 

– Was vaak je handen met zeep; de middelen hiervoor zijn aanwezig.

– Ben je verkouden, heb je koorts? Blijf dan thuis!

Wij maken u er op attent dat de openstelling seizoensgebonden is. Voor 2020 geldt, dat de zaterdagopening per half oktober zal worden beëindigd.

Als u nog vragen heeft, schroom dan niet om deze aan het beheer te stellen. Zij kunnen u verder helpen.

 

Speelplezier voor elk kind, ook voor kinderen met een beperking. Speeltuin ’t Lansink is een van de oudste speeltuinen van Hengelo en bestaat al meer dan 85 jaar. De speeltoestellen zijn nog door mensen van Stork gemaakt, waardoor ieder toestel uniek is. Na een lange tijd van verbouwen werd op 12 april 2014 de prachtig vernieuwde speeltuin weer in gebruik genomen door de kinderen uit onze buurt. De speeltoestellen zijn tevens geschikt voor kinderen met een beperking en dat is bijzonder, heel bijzonder. Speeltuin ’t Lansink is de enige speeltuin in het oosten van het land waar alle kinderen kunnen spelen. Kom eens een kijkje nemen!

Aankomende evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.